Sobre Nosaltres

Som l' Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de Núria. Estem adherits a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, entitat que forma part de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge, de la World Organization of the Scout Movement i de la World Association of Girl Guides and Girl Scouts.

Cada dissabte de 16.30 a 19.00, infants i joves ens reunim als locals del Carrer Diputació. A través de jocs, xerrades, tallers i un ampli ventall d’activitats educatives sempre dins de la metodologia escolta, descobrim la realitat que ens envolta, aprenem a ser crítics amb la societat on vivim i desenvolupem la capacitat de participar activament i d’implicar-nos amb l’entorn per tal de transformar-lo.

A més a més, cada trimestre acostumem a fer un parell d’excursions de cap de setmana, i per Nadal, Setmana Santa i a l’estiu fem campaments un xic més llargs. Tant les sortides com els campaments són marcs ideals per fomentar valors com la convivència i el respecte a la natura entre molts d'altres.